Ο "Νεοέλληνας" του 2005!!!!

Άβαταρ μέλους
VIDEOMIX
Έμπειρος
Έμπειρος
Δημοσιεύσεις: 689
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 04, 2005 9:25 am
Τοποθεσία: ARTEMIDA
Επικοινωνία:

Ο "Νεοέλληνας" του 2005!!!!

Δημοσίευση από VIDEOMIX »

Και τώρα ας ασχοληθούμε και με τον νεοέλληνα και οχι μόνο με το ασθενές΄φύλο που τόσο άλλωστε αγαπάω. Διοτι και εμείς έχουμε τα ελλατώματά μας στην σύγχρονη νέα εποχή. Οχι όλοι αλλα...
(οποιαδίποτε ομοιότης με γνωστά σας πρόσωπα ειναι... εντελώς.... συμπτωματική και τυχαία
.)Εικόνα
Διαβάστε λοιπόν.
Υ.Γ. Υπάρχει και πάλι κάποια αναφορά στο γυναικείο φύλο, όμως αποτελεί ελλάχιστο ποσοστό στο κείμενο.
Εικόνα

θα αναλύσουμε τους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ. Τους βλέπετε καθημερινά γύρω σας.
Είναι διανοητικά καθυστερημένοι και ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ. Η πλειοψηφία τους είναι άτομα ηλικίας 13-19 ετών, αλλά μπορούμε να τους βρούμε σε όλες τις ηλικίες. Είναι άτομα που έτσι απλά ξεχνάνε να μεγαλώσουν.

Θα τους καταλάβετε από το ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ, γνωστό και ως ?το βλέμμα της αγελάδας?. Τι εννοώ? Όταν τους κοιτάτε ή ακόμη χειρότερα τους μιλάτε, έχετε την εντύπωση πως μιλάτε μόνος σας.
Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Καταρχήν, χρυσός κανόνας :

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ = ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΜΑ
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ = SUPERMARKET ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΕΙΟ
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ = ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ (ναι ΣΟΥΒΛΑΚΙ και ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ. Δεν είναι χυμός)

Δεν νοείται να υφίσταται κάγκουρας ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν έχουν μηχανάκι, αλλά τουλάχιστον τις 10 ώρες της ημέρας μιλάνε για το μηχανάκι που ΘΑ αγοράσουν.
Το μοναδικό θέμα πάνω στο οποίο μπορούν να συζητήσουν είναι τα μηχανάκια, τα αυτοκίνητα και οι γκόμενες. Οτιδήποτε άλλο, απλά δεν υπάρχει για αυτούς και είναι ?βλακεία?. Δεν ξέρουν τίποτα άλλο. Η θεματολογία των συζητήσεών τους περιφέρεται γύρω από το πόσες πήδηξε το βράδυ (που σχεδόν πάντα είναι η παλάμη που την βαφτίζει διαφορετικά ? πχ Σοφία, Μαρίκα, Αφροξυλάνθη), το πόσες του κολλάνε, τα πόσα πάτησε στον περιφερειακό , το πως ξέφυγε από τους 6 μπάτσους που τον κυνηγούσαν και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Είναι μέλη στον σύλλογο ΕΚ.ΠΑ.ΠΕ. (Εκμετάλλευση Πατρικής Περιουσίας). Για αυτούς, δουλειά είναι να ξέρουν πως να παίρνουν λεφτά από τους γονείς τους και έχουν διδακτορικό στο να τα ξοδεύουν άσκοπα.
Αυτοαποκαλούνται ?μάγκες? και έχουν το ύφος του ?γαμάω?. Το 90% των λέξεων που χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν είναι ?ρε?, ?λ@κ@μ@?, ?και?, ?πάμε?, ?γιατί, ?ναι?, ?όχι?, ?ε??, ?πουτάνα?, ?μηχανάκι?. Δεν γνωρίζουν άλλες λέξεις, και είμαι σίγουρος πως όταν μιλάνε με κάποιον, έχουν πολλές άγνωστες λέξεις, γι? αυτό και παίρνουν το ?βλέμμα της αγελάδας?.
Αν στραβοκοιτάξεις κάποιον από αυτούς, ή δεν του αρέσει η φάτσα σου, σε χρόνο dt θα φωνάξει την παρέα του για να σε δείρει, διότι ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ? ΤΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ? Ε θα απαντήσω... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ! Απλά έχεις την ?μαγκιά? να φωνάξεις τον κάγκουρα Νο2 ο οποίος θα φέρει τον Νο3 και πάει λέγοντας. Όσο περισσότερους κάγκουρες γνωρίζεις, τόσο πιο μάγκας είσαι.
Αποκαλείς τα αγόρια ?μαλάκες? και τα κορίτσια ?πουτάνες? έτσι χωρίς λόγο. Εσύ είσαι ΑΝΩΤΕΡΟΣ επειδή πολύ απλά γεννήθηκες έτσι. ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΗΛΙΘΙΕ.
Έχουν κάνει διατριβή στην μαλακία και στο εφέ. Ό,τι και να πεις, το έχουν κάνει ή μπορούν να το κάνουν πολύ καλύτερα από εσένα. Παιδιά θαύματα. Χαραμίζονται...

Όταν βρίσκονται μέσα σε κάποια καφετέρια (χτυπάνε κάρτα καθημέρινά - είναι η μοναδική τους ενασχόληση),επειδή δεν έχουν τι να συζητήσουν μεταξύ τους (έχει βαρεθεί ο ένας τα μούτρα του άλλου), απλά κάθονται χωρίς να μιλάνε και καρφώνονται στις κοπέλες που θα τύχει να περάσουν από εκεί ή που θα κάθονται απέναντι. Το μόνο πράμα που σκέφτονται είναι πως θα βρουν γκόμενα, γι? αυτό αν είναι αξύριστοι ή αχτένιστοι, ο κόσμος να καταστραφεί δεν πρόκειται να βρουν έξω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ξέχασα να αναφέρω ότι καπνίζουν από τα 11. Διότι τι σκατά μάγκας και άντρας είσαι αν δεν καπνίζεις ? Πώς θα δείξεις ότι μεγάλωσες? Πώς θα ωριμάσεις? ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ? Βλέπετε η μόνη ατάκα που ξέρουν για καμάκι είναι η ?μήπως έχεις φωτιά??, και πείτε μου, πως θα την χρησιμοποιήσουν αν δεν καπνίζουν ? Έτσι λοιπόν όταν πάνε για καφέ, ή γενικά είναι μέσα σε κόσμο, έχουν πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ ένα τσιγάρο στο στόμα. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.

Όταν μιλάνε με κοπέλες, παίρνουν το ύφος του ?cool? και του ?είμαι ο γκόμενος της περιοχής?. Όταν μιλάνε για τον εαυτό τους, μιλάνε ΜΟΝΟ για το μηχανάκι τους (ή για αυτό που θα αγοράσουν), και οι ΗΛΙΘΙΕΣ κάθονται και τους ακούνε. Ε φυσικά, τι να διαλέξει η κοπέλα... γκόμενος .. με μηχανάκι ή χωρίς ? Σαν να λες με κρεμμύδι ή χωρίς ? Καλά κάνετε, αλλά μετά μην μας αποκαλείτε ανώριμους και γουρούνια επειδή εσείς είστε καθυστερημένες.
Κυκλοφορούν πάντα σε κοπάδια σαν τα πρόβατα. Ο πιο μάγκας καθοδηγεί. Ό,τι πει, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. Αντιμίλησες ? Θα φας ξύλο. Δεν πήγες? Θα φας ξύλο. Έφυγες? Ε θα φας ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.
Ξέχασα να πω, πως όταν βρίσκονται σε μια παρέα με κορίτσια, φωνάζουν όταν μιλάνε, αλλά ΦΩΝΑΖΟΥΝ, λες και είναι σε παρέα με βαρήκοους. Κατά αυτούς, έχουν πιο πολλές πιθανότητες να ρίξουν μια γκόμενα αν φωνάζουν δυνατά από το να μιλάνε σωστά. Και το καλύτερο είναι ... ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ. Αν δεν φωνάζουν, χώνονται σε οτιδήποτε ειπωθεί ακόμα και αν δεν αφορά αυτούς. Άλλον ρωτάς, άλλος απαντάει. Βέβαια μπορεί να υπάρξει και η εξαίρεση στον κανόνα. Ο κάγκουρας να κάθεται και να μην μιλάει. Μόνο να κοιτάει. Είναι ?ο μοναχικός καβαλάρης?, ?ο παρεξηγημένος?, ?ο δεν λέω πολλά?, ?ο MARTINI?, ?ο βασιλιάς της ζούγκλας?. Σώπα ρε Ταρζάν.

ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ

Θα μου ήταν αδιανόητο να μην αναφερθώ στις καγκούρισες. Ωραία θάψαμε τους κάγκουρες, πάμε όμως και στο άλλο μισό. Είναι από 12-17 χρονών και είναι εντελώς, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΕΣ. Όχι δεν γίνομαι υπερβολικός, ούτε είμαι σεξιστής. Απλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Από τα 12, ντύνονται λες και είναι πουτανάκια. Με την μίνι την φούστα, το ξώπλατο, τα βυζιά απ? έξω και τις μπότες. Το παίζουν θεογκόμενες, και αν τις κοιτάξεις φωνάζουν τον κάγκουρα γκόμενο, ο οποίος με την μαγκιά που τον διακρίνει θα φωνάξει όλο το κοπάδι του για να σε δείρουν.
Όταν μιλάς μαζί τους, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σου χαμογελάνε, επειδή απλούστατα δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. Βασικά, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο. Είναι διανοητικά καθυστερημένες και βρίζουν σαν νταλικέρηδες. Αυτοαποκαλούνται μαλάκες και σε κάθε πρότασή τους ακούς και από ένα ?ρε πούστη?. Είπαμε ισότητα, αλλά αυτές το έχουν χέσει εντελώς το θέμα.
Αν δεν έχεις μηχανάκι, μην μπεις στον κόπο ούτε να τις κοιτάξεις. Αν έχεις όμως, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις τα κλειδιά από το μηχανάκι. Τα λόγια είναι περιττά.

ΑΑΑΑΑ ξέχασα ίσως το πιο σημαντικό. Εάν έχεις κοπέλα καγκούρισα, θα θέλει να την κερνάς συνέχεια και να πληρώνεις πάντα εσύ, διότι ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ? Κάτι τέτοιο σε βάζει σε σκέψεις ...

Πουτάνες = Την πληρώνεις και την πηδάς
Καγκούρισες = Της τα πληρώνεις για να την πηδάς

Ενδιαφέρον ε? Βέβαια το 1ο θα σας βγει πιο φθηνά και δεν θα χρειαστεί να την παρακαλάτε. Βέβαια δεν ισχύει μόνο για τις καγκούρισες, αλλά για μια μεγάλη κατηγορία γυναικών, και μην μου πείτε πως δεν είναι έτσι.


Αυτά τα λίγα είχα να πω, και σίγουρα πολλά μου ξέφυγαν, αλλά το αφήνω στην κρίση σας...
Και όπως πάντα, όσους έθιξα και παρεξηγήθηκαν... ΧΕΣΤΗΚΑ. Διότι, για να παρεξηγήθηκαν, έχω δίκιο ;)

Παντοτινά δικός σας,
Σάκης.
Μy blue car!!!
Εικόνα
silverstyler(spyroshio)
Έμπειρος
Έμπειρος
Δημοσιεύσεις: 957
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 2:35 pm
Τοποθεσία: Kερατσιναρα for ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silverstyler(spyroshio) »

ofeilo na omologiso oti se kapoia simeia eisai eisai iperbolikos alla sto 80 tis ekato exeis dikio
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

α ρε Σάκη..α ρε Σάκη.. έχεις πιάσει το νόημα..χεχε
Grover
Έμπειρος
Έμπειρος
Δημοσιεύσεις: 627
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 3:19 am
Τοποθεσία: ΓΑΛΑΤΣΙ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Grover »

ΣΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗ!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δωρούλα
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 07, 2005 4:58 pm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Δωρούλα »

Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο too much....
Δε συμβαινει αυτο σε ολες τις περιοχες. Αυτο που περιεγραψες μου θυμιζει Μπουρναζι, Μενιδι, Ζεφυρι κτλ, δηλαδη την περιοχη μου.
Τωρα τελευταια δεν παρατηρουνται τετοια φαινομενα, αλλα πριν μερικα χρονια μονο αυτα εβλεπες....
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Leuteris
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 10:21 pm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Leuteris »

Δυστυχώς παιδιά αυτά που λέει ο Σάκης έχουν πολύ μεγάλη δόση αλήθειας...
Απλά όταν αυτοί οι κάγκουρες μεγαλώσουν λίγο, καταλαβαίνουν ότι ήταν κάγκουρες...τους αναγκάζει η ζωή.
silverstyler(spyroshio)
Έμπειρος
Έμπειρος
Δημοσιεύσεις: 957
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 2:35 pm
Τοποθεσία: Kερατσιναρα for ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silverstyler(spyroshio) »

i alitheia einai oti poli to katalabainoun otan megalosoun dianoitika kai oxi mono somatika ofeilo na omologiso.
oso gia ti perioxi pou megalose i doroula den to sxoliazo katholou giati eimai kai kalos antropos :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δωρούλα
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 07, 2005 4:58 pm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Δωρούλα »

spyroshio έγραψε:i alitheia einai oti poli to katalabainoun otan megalosoun dianoitika kai oxi mono somatika ofeilo na omologiso.
oso gia ti perioxi pou megalose i doroula den to sxoliazo katholou giati eimai kai kalos antropos :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Τι εχει ρε η περιοχη μου????

Εσυ που εισαι κυρια με γαλλικα και πιανο, που μεγαλωσες????? :lol: :lol:
ΕικόναΕικόναΕικόνα
silverstyler(spyroshio)
Έμπειρος
Έμπειρος
Δημοσιεύσεις: 957
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 2:35 pm
Τοποθεσία: Kερατσιναρα for ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silverstyler(spyroshio) »

1) den ksero piano
2) sixainomai ta gallika

3) megalosa sto keratsini

gia opoiesdipota loipes plirofories epikoinoniste mazi mou me tilepatheia giati sms kai oi tilefonikes kliseis eftasan sta ipsi me tin anodo tou petrelaiou :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


plaka ekana gia ti perioxi sou giati opos s eipa kai ego den megalosa sto kolonaki oute sti glifada
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δωρούλα
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 174
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 07, 2005 4:58 pm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Δωρούλα »

Αν ειχες μεγαλωσει στη Γλυφαδα ή στο Κολωνάκι, δεν θα ειχες rover!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες